Scaune auto 15-36 kg

Marci

Carucioare copii

Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg

Produs nou

Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg

Scaun auto Zarauz Sin Deluxe Babyauto ce are suporturi laterale ample care protejeaza copilul în caz de impact lateral.

Mai multe detalii

369,00 Lei

Fisa tehnica

Scaun auto pentru grupa de varstagrupa 2/3
Scaun auto pentru copii cu varsta de la3 ani la 12 ani
Scaun auto pentru copii cu greutate intre15-36 kg
Sistem prindere scaun auto in masinacu centurile masinii
Sistem fixare copil in scaunul autocu centura masinii
Pentru baietei:DA
Pentru fetite:DA

Informatii

Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg

Scaun auto Zarauz Sin Deluxe Babyauto ce are suporturi laterale ample care protejeaza copilul în caz de impact lateral. Tetiera reglabila pe inaltime este prevazuta cu o serie de ghidaje care permit centurii de siguranta a vehiculului sa se incadreze confortabil peste umar, mentinand copilul în permanenta asezat corect.

Scaun auto 15-36 kg Babyauto cu sistem de protectie lateral integrat, pentru maxima siguranta in caz de impact lateral.

Tetiera se regleaza pe inaltime in mai multe pozitii cu o singura mana..

Caracteristici Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg:

 • Scaun auto Zarauz Sin Deluxe Babyauto recomandat pentru copii cu greutatea de 15-36 Kg (aproximativ 4-12 ani)
 • Scaun auto 15-36 kg Babyauto ce poate fi instalat rapid si usor in orice masina echipata cu centuri de siguranta in 3 puncte.
 • Tetiera se regleaza pe inaltime in mai multe pozitii cu o singura mana.
 • Sistem de protectie lateral integrat, pentru maxima siguranta in caz de impact lateral.
 • Scaun auto Zarauz Sin Deluxe Babyauto - un model spatios si confortabil.
 • Constructia rezistenta, din materiale de inalta calitate, asigura utilizarea pe durata indelungata
 • Materialele permit trecerea aerului pentru a evita supra-incalzirea.
 • Sistemul de ghidaje ale centurii de siguranta asigura o pozitie confortabila copilului.
 • Scaun auto 15-36 kg Babyauto cu husa detasabila si lavabila la 30 grade C.

Detalii tehnice Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg:

 • Grupa scaun auto: 2, 3.
 • Interval greutate: 15 - 36 kg.
 • Sistem montare: Centura autovehicul.
 • Pozitie montare: In sensul directiei de mers.
 • Omologare: R44.

Vezi detalii despre Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg.

VEZI VIDEO Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg:

Babyauto Group

Dezvolta cu incredere si profesionalism sisteme de siguranta auto pentru copii, asa incat sa evoluam intr-o lume mai sigura.


Cand calatoresti cu masina nu e nimic mai important decat siguranta celor pe care ii iubesti. Babyauto face toate eforturile pentru ca cei mici sa calatoreasca nu doar confortabil, ci, mai presus de orice, in deplina siguranta.

Un scaun auto Babyauto este caracterizat de functionalitate si extrem de confortabil, dar in primul rand extrem de sigur.

Aspectele atractive ale unui scaun auto Babyauto nu ar insemna nimic daca nu ar garanta siguranta micutilor nostri. De aceea, Babyauto este preocupat de incorporarea celor mai noi tehnologii in materie de siguranta auto: sistem Isofix, Top tether, sisteme de protectie laterala, ce fac orice scaun auto Babyauto din ce in ce mai sigur. Pe langa aceste aspecte, se asigura constant ca o calatorie intr-un scaun auto Babyauto este si extrem de confortabila, adaugand materiale de calitate, captuseli de ultima generatie - in zonele sensibile mai ales - si libere de orice toxicitate.

Siguranta si responsabilitate

Babyauto crede in ideea ca siguranta de top trebuie sa fie accesibila tuturor. Astfel, ei ajusteaza produsele in functie de cerintele si nevoile parintilor si copiilor, astfel incat un numar maxim de copii ce pot calatori in masina simultan sa o faca in deplina siguranta, la un pret cat mai accesibil.

Calatorind in siguranta

In timpul procesului de dezvoltare a produselor Babyauto foloseste tehnologia CAE (Computer Assisted Engineering), ce permite asigurarea unui maxim de eficacitate in siguranta in nenumarate modele de masini.

Un scaun auto Babyauto este supus unor teste extinse de rezistenta si deformare a materialelor in caz de impact lateral, frontal si posterior. De asemenea, produsele trec cu brio toate controalele stricte de calitate ce garanteaza pozitia optima a copilului si, bineinteles, confortul pe tot parcursul unei calatorii cu masina.

Multumita acestor testari si simulari, putem fi siguri ca produsele Babyauto sunt perfect adaptate conditiilor reale de drum, oricare ar fi acestea.


Deoarece Babyauto Group stie la fel de bine ca tine ca orice calatorie cu masina prezinta un anume grad de risc, toate masurile posibile de siguranta sunt luate in timpul procesului de creatie si fabricatie.

Creat in Europa

Babyauto este constient de importanta asigurarii tuturor cerintelor legale de calitate si siguranta, ba chiar mai mult. Astfel, cea mai mare parte a productiei are loc in locatiile din Europa. De la sediul din San Sebastian (Spania), procese, cum ar fi cel de design sau inginerie au loc in birourile BCN.

Avand loc procesul de productie in Europa, este mai usor pentru Babyauto Group sa aiba control deplin asupra asamblarii fiecarei piese si a produsului finit in orice moment. Asa se asigura ca sunt respectate intocmai toate reglementarile si nevoile clientilor.


Dedicati calitatii

In caz de accident sau coliziune usoara in timpul calatoriei, orice mic detaliu poate face diferenta intre a ramane total nevatamat si a suferi consecinte teribile. De aceea, in cadrul grupului Babyauto seriozitatea cu care se ocupa de aspectele legate de siguranta si calitate a fiecarei componente este maxima.

Dupa 57 de ani in topul marcilor dedicate sigurantei auto, Babyauto Group continua sa prospere si sa isi respecte promisiunile de seriozitate si profesionalism, incorporand mereu noi tehnologii in materie de siguranta si confort. De aceea, in fiecare zi milioane de parinti aleg sa calatoreasca alaturi de un scaun auto Babyauto.

https://www.babyauto.com/

Recenzii

Scrie o recenzie

Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg

Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg

Scaun auto Babyauto Zarauz Sin Deluxe 15-36 Kg

Scaun auto Zarauz Sin Deluxe Babyauto ce are suporturi laterale ample care protejeaza copilul în caz de impact lateral.